3D-Tulostuspalvelu

VAHVA:n 3D-tulostuspalvelu sopii köyhälle yrittäjälle ja kaikille oman elämänsä Pelle Pelottomille. Meillä iski tarve 3D-tulostaa polkupyöräämme varaosia ja mietimme, että mistä löytäisi printtauspalvelu. Muutamaan yritykseen tarjouspyyntöä lähettäessämme huomasimme samanlaisen kaavan, vastaukset olivat tyyliä “350€ + ALV” tai “175€” voipaketin kokoisesta tekeleestä. Koska me ei investoitu satoja tuhansia euroja 3D-tulostimeen, pystymme pitämään hinnat vähintäänkin siedettävänä harrastelijoille, nikkaroijille sekä talousjohtajille (kauniimpi nimitys pihistelijälle).

Jos haluat olla 2020-luvulla niin 3D-tulostus on pop, 3D-tulostamisella voidaan periaatteessa tulostaa melkeinpä mitä vaan (laillista). 3D-tulostus on monella tapaa ekologinen teko:

 • Sen sijaan, että annat rahasi kalliiden varaosien myyjille, voit antaa ne meille.
 • Voit tulostaa rikkoutuneen tavaraan tarvittavan varaosan.

Voimme valmistaa korkeintaan seuraavan kokoisia tuotoksia:

 • Leveys: 300mm
 • Pituus: 300mm
 • Korkeus: 400mm

Suomeksi sanottuna kyseiselle tulostusalueelle mahtuu noin 70 kaljatölkkiä (330ml). Emme kylläkään suosittele noin isojen asioiden tulostamista, siihen menisi varmaan 500 tuntia.

3D-Mallinnus

Jos et vielä ole tarpeeksi Pelle Peloton, tai muuten vaan et osaa käyttää suunnitteluohjelmia, voimme suunnitella puolestasi sen. Se toki maksaa kanssa hieman, riippuen tuotteesta.

Pyydä tarjous!

Vastaamme pyyntöösi jo saman päivän aikana.
  Yhtiömme panostaa sataprosenttisesti asiakkaittemme liiketoiminnan kasvuun. Yli 50 vuoden kokemuksella voimme luvata, että kuuntelemme oikeasti asiakkaitamme. Siitähän meille maksetaan.

  Vahva Partners Oy

  Lapuankatu 3, 00100 Helsinki

  asiakaspalvelu@vahvapartners.fi